Debat
0   180

Reinhard Werner skuffer

Med mine kun to et halvt års erfaring som kredsformand finder jeg debatter med erfarne foreningsfolk inspirerende. Det er derfor overmåde skuffende at læse dit indlæg i Folkeskolen nummer 48 Reinhard Werner. Politikudvikling, som styrker foreningen, må ske på et vist niveau. Debattørerne skal for eksempel forstå, hvad diskussionen handler om.

Du skriver om løngruppen: »Man indtager det ideologiske standpunkt, at centralt aftalt løn altid er godt, mens lokalt aftalt løn altid er af det onde«. Det er en absurd påstand, når det, vi faktisk citeres for på Folkeskolen.dk og i Folkeskolens trykte udgave nummer 47, er: »Ny Løn-modstandere vil bevare lokalt lønhåndtag«. Senere i net-artiklen står der og det er undertegnede, som er citeret: »Man kunne måske tro, at Løngruppen blot ville have anciennitetslønnen tilbage: Men det er et alt for stift system det er nødvendigt med håndtag til at kunne løfte lønnen lokalt, siger hun«.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvad sker der for dig Reinhard?

Du har ikke opdaget, hvad dis­kussionen handler om. Vi er enige om, at forskelle i løn kan bruges offensivt af lokale forhandlere til at kræve lønstigninger. Men vi er ikke enige om, at det er okay at tage fra hinandens realløn for at gøre det.

De nuværende spilleregler i Ny Løn gør, at vores lokale resultater som for øvrigt er bedre i vores kredse end i dine på sigt betyder en undergravning af den fælles realløn, fordi vi ikke først har sikret den ved de centrale forhandlinger.

At tage penge fra nogle og give til nogle andre har ikke noget med »målrettet faglig kamp« at gøre. Det er bare dumt.

At ville ændre på den spilleregel er ikke jantelov tværtimod. Jeg kan ikke fortsætte debatten om et nyt lønsystem med dig. Den er for vigtig til at foregå på dit diskvalificerende niveau.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ