Jørgen Schack

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Meddelelsen om Jørgen Schacks død berører alle, der kendte ham, dybt. Således også alle på Ringkøbing Skole, hvor Jørgen Schack har været ansat som lærer siden 1988.

Indtil for ganske kort tid siden kunne han stadig finde de resurser inde i sig selv, der udtrykte en vilje til at ville ud på den anden side måske ikke som en helbredt kræftpatient, men som et menneske, der kunne og ville leve med sygdommen.

Vi har mistet en lysende dygtig lærer og et varmt og godt menneske.

Jørgen Schack havde de sidste år af sit virke på Ringkøbing Skole udelukkende undervisning i skolens overbygning. Han var en af nøglepersonerne på 10. årgang og underviste herudover hovedsagelig i fysik og musik. Jørgen var kendt af både store og små elever som en af skolens gårdvagter. Ved sin død efterlader Jørgen sig tomme pladser både som medarbejderrepræsentant i skolebestyrelsen, sikkerhedsrepræsentant både lokalt og kommunalt repræsentant i MED-udvalget og som en af ministeriets beskikkede censorer i fysik/kemi.

Skolen har mistet en alsidig medarbejder og højt respekteret kollega.

Vore tanker går til Jørgens efterladte.

Æret være Jørgens Schacks minde.

Margit Plougmann

skoleinspektør

Ringkøbing Skole