Sidste udkald

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I sidste nummer af Folkeskolen bragte vi her på Spot-siden en opfordring til alle skolepatruljeinstruktører om at indsende et spørgeskema, som de har fået fra Rådet for Større Færdselssikkerhed.

Selv om mange skolepatruljeinstruktører har indsendt deres spørgeskema, mangler der stadigvæk svar fra flere skoler. Det kan dog nås endnu.

Rådet for Større Færdselssikkerhed har nemlig valgt at udskyde dead­line fra onsdag den 10. december til mandag den 15. december, fordi det er så vigtigt, at alle skolepatruljeinstruktører i landet besvarer spørgeskemaet.

Kan du ikke finde dit spørgeskema, eller har du spørgsmål til spørgeskemaet, er du velkommen til at kontakte Thelma Kaare Nielsen på e-mail: tkn@rfsf.dk eller Stefan Lehm på sl@rfsf.dk fra Rådet for Større Færdselssikkerhed.