Debat
0   156

Besynderlig politik

Lærermanglen som problem kan man vel altid diskutere. På de små skoler i Give Kommune har de i hvert fald en plan, så de kommer til at lave noget mere, mens de tager brødet ud af munden på vi andre.

Give er midt i nogle temmelig svære overvejelser over, hvordan den fremtidige skolestruktur skal være. Kommunen har ikke altid grebet det lige elegant an, men lad det nu være.

Artiklen fortsætter under banneret

Et af forslagene i debatten er, at lærerne på de små skoler skal overtage vi andres undervisning, således at 8.-klasserne bliver ude på de små skoler, mens vi andre, der underviser på overbygningsskolerne, mister vores arbejde. Havde det nu været et forslag fra en ivrig lokalpolitiker, der kun tænker på de mennesker, han skal møde nede hos den ene forretning, der er tilbage i lokalsamfundet, så okay. Men det er det ikke. Det er et forslag fra en skolebestyrelse på en af de små skoler. I skolebestyrelsen sidder lærerne jo også. Så lærerne står bag forslaget.

DLF har en tobenet overordnet strategi. Vi arbejder pædagogisk for folkeskolen og fagligt for vore egne løn- og arbejdsforhold. I Give arbejder vi i øjeblikket imod hinanden. Besynderlig situation for kolleger, der er organiseret i samme forening. Eller med andre ord: Det er lykkedes de små samfund i kommunen at spille lærerne ud mod hinanden. Hvilken ønskesituation for vore kommunale forhandlingsmodstandere.

Velbekomme.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ