Debat

Skal det være hemmeligt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er oprigtig skuffet over, at Lotte Lange antyder, at jeg kunne finde på at bruge spalteplads i Folkeskolen på at få svar på spørgsmål, som min kredsformand kunne have svaret på, hvis jeg blot var gået ind til ham på nabokontoret.

Jeg har fuld tillid til sandheden i min kredsformands udsagn om, at kredsformandsmøderne ikke har givet svar på mine spørgsmål, hvilket jeg i øvrigt har fået bekræftet ved at tale med andre kredsformænd.

Men skulle det mod forventning være tilfældet, at svarene faktisk er givet, kan jeg ikke begribe, at Lotte Lange ikke skulle kunne afse tid til at kvalificere den lokale debat ved at svare (én gang til?) på mine spørgsmål.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler