Debat
0   170

Skal det være hemmeligt

Jeg er oprigtig skuffet over, at Lotte Lange antyder, at jeg kunne finde på at bruge spalteplads i Folkeskolen på at få svar på spørgsmål, som min kredsformand kunne have svaret på, hvis jeg blot var gået ind til ham på nabokontoret.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har fuld tillid til sandheden i min kredsformands udsagn om, at kredsformandsmøderne ikke har givet svar på mine spørgsmål, hvilket jeg i øvrigt har fået bekræftet ved at tale med andre kredsformænd.

Men skulle det mod forventning være tilfældet, at svarene faktisk er givet, kan jeg ikke begribe, at Lotte Lange ikke skulle kunne afse tid til at kvalificere den lokale debat ved at svare (én gang til?) på mine spørgsmål.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks