Fokus på handicap

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tirsdag den 9. september åbnede en ny udstilling om handicappede børn på Skive Bibliotek. Udstillingen består af tekster og fotos taget rundt omkring i landet på skoler, institutioner og botilbud. Det er de gode eksempler og den gode historie om handicappedes vilkår og muligheder, der er i fokus.

Indtil den 24. september vil udstillingen være at se på Skive Bibliotek. Derefter rykker den videre til Viborg, Thisted, Aabenraa, Hillerød og ender lige inden jul i Helsingør. Udstillingen er produceret af Viborg, Frederiksborg og Sønderjyllands Amter, Nordborg Kommune med støtte fra det private erhvervsliv, EU og en række fonde og organisationer.

Yderligere information fås ved henvendelse hos Else Søjmark fra Blåkærgård Kursuscenter på tele­fon 8667 5088, mobil 2446 4093.