Debat

Brønderslev og Madsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Luis Madsen: I Folkeskolen nummer 34 afslutter du dit debatoplæg med at fortælle, at du har mistet gejsten til at besøge Brønderslev.

Det er naturligvis ikke rar læs­ning for os, der bor og arbejder i Brønderslev Kommune. Det er utro­ligt ærgerligt, hvis du og måske andre har fået et helt fejlagtigt indtryk af os.

Vi føler derfor, at det er nødvendigt for os at markere, at Vagn Madsens mange indlæg i Folkeskolen ikke på nogen måde er udtryk for den skolepolitik, der er enighed om i Brønderslev Kommune. Alligevel har vi valgt, som du måske har bemærket, ikke at tage del i Vagn Madsens debat. Det konstruktive formål med en sådan handling synes for fjernt, og Vagn Madsen kan åbenbart sagtens ved egen kraft holde liv i debatten.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det vil være for omfattende i denne sammenhæng at give en nærmere beskrivelse af vores skolevæsen, men det er min opfattelse, at vi i Brønderslev Kommune med opbakning fra både byråd og ansatte er i gang med en spændende og fremtidsrettet udvikling af området. Jeg er sikker på, at andre vil kunne finde god inspiration til deres arbejde med skoleudvikling her hos os.

Vagn Madsen vil uden tvivl fortsætte sine skriverier, for som redaktionen svarer på dit indlæg, så har heldigvis alle medlemmer af DLF, både aktive og pensionister, ret til at ytre sig i bladet.

Jeg håber imidlertid, at mit lille indlæg kan medvirke til, at hverken du eller andre fremover vil associere til skolevæsenet i Brønderslev Kommune, når Vagn Madsen ytrer sig.