Debat

Malplaceret kritik af Madsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De verbale øretæver, som Luis Madsen gav Vagn Madsen i Folkeskolen nummer 34, forekommer mig ikke bare urimeligt hårde og alt for personlige, på grænsen til det perfide, men i allerhøjeste grad også aldeles malplacerede.

Sidstnævnte Madsen har nemlig modet til med sin sylespidse og ironiske pen offentligt at turde prikke til tidens alt for mange voldsomt opblæste pædagogiske ballonord og modebegreber, som derved meget ofte falder til jorden med et intetsigende sjask.

Min opfordring til Vagn Madsen skal derfor være, at han for alt i verden skal fastholde og fortsat artikulere sin konsekvente kritik af den værste pædagogiske dårskab, som i disse år prøves af i praksis på vore elever og børn.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Til gengæld kan Luis Madsen fremover vælge at springe de debatindlæg over, som hans faglige og personlige fordomme måske på forhånd har afskåret ham fra alligevel at forstå.

Powered by Labrador CMS