Anmeldelse Engelsk
0   139

Engelsk mere end et sprog

Fakta<p>Forfatter: Ved Vibeke Toft Jørgensen,Gudmund Tybjerg</p><br /><p>204 sider, 120 kroner</p><br /><p>Tidsskriftet Kvan</p><br /><p>Telefon 8610 2100</p><br /><p>Forlag: Tidsskriftet Kvan</p>

Hermed en bog, som er umulig at anmelde fyldestgørende, da den indeholder 15 artikler om engelsk i folkeskolen og i læreruddannelsen.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen er inddelt i fire afsnit: Engelsk faghistorie, sprog og sprogbrug, kulturundervisning og undervisning og læring.

»Kvan« er et tidsskrift for læreruddannelsen, som ud over dette også udgiver emnebøger, eller hvad man nu kan kalde det.

Denne bogs indhold strækker sig fra Fælles Mål i folkeskolen til sprog og sprogtilegnelse i linjefaget og skolefaget, internationalt arbejde i engelsk, lege med mere for større klasser, tidlig engelsk og meget mere.

Alle forfatterne er undervisere eller forskere, hvilket man som læser aldrig bliver i tvivl om. At de også brænder for faget, er åbenlyst.

At nævne alle 15 forfattere ville fylde meget, og at fremhæve én eller flere frem for andre ville være uretfærdigt. Dog vover jeg at fremhæve artiklen angående sprog og sprogtilegnelse i linjefaget og skolefaget af Kirsten

Haastrup. Også her bliver man klogere ved at læse den.

Bogen er bare så informativ og givende, at alle undervisere og studerende i engelsk bør læse den. Den bør absolut stå på alle seminarier og folkeskoler.

Anbefales meget til alle, der er interesseret i faget engelsk.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.606 andre er allerede tilmeldt