Fransk
2   11

Fransk-konkurrence giver dine elever mulighed for at vinde en Tour de France-oplevelse

Elever i 8.-10. klasse kan deltage i en fransk-konkurrence om en særlig Tour de France-oplevelse, når verdens største cykelløb kommer til Danmark.

I anledning af at Tour de France til sommer lægger vejen forbi Danmark med tre etaper på dansk jord, har Det Nationale Center for Fremmedsprog, Institut français du Danemark, Sproglærerforeningen og Fransklærerforeningen udviklet konkurrencen Aux vélos, les élèves ! for elever i landets 8.-10. klasser.

Her kan grupper på 2-5 elever udarbejde et produkt ud fra et undervisningsmateriale, der er skabt til konkurrencen. Temaerne drejer sig om dansk cykelkultur, bæredygtighed og Tour de France.

Undervisningsmaterialet kan både danne udgangspunkt for temavalg og tekstopgivelser i forbindelse med elevernes afgangsprøve. Konkurrencenperioden er i gang og løber indtil 12. maj. Det er gratis at deltage.

Det Nationale Center for Fremmedsprog skriver, at førstepræmien er en unik oplevelse, som vil ske i forbindelse med én af de tre danske etaper juli 2022. 

Artiklen fortsætter under banneret

Derudover vil der være forskellige præmier i form af gavekort og Tour de France-relateret merchandise og merchandise fra Det Nationale Center for Fremmedsprog.

Førstepræmien udbydes i samarbejde med Grand Départ Copenhagen Denmark 2022, som står bag organiseringen og afviklingen af de tre Tour De France-etaper i Danmark.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt