Debat
2   2

Digital undervisning i folkeskolen

Et speciale med fokus på kreativitet og digitalitet i folkeskolen

Jeg er i gang med at læse en kandidat i oplevelsesøkonomi på Aarhus Universitet, hvor min speciale-makker og jeg netop er startet vores specialeperiode. Vi vil gerne undersøge digitalitet i folkeskolen – evt. koblet til kreativitet. Vi er især nysgerrige på, hvor der måske kan opstå dilemmaer/udfordringer mellem den fysiske tilstedeværelse og den digitale – vi kalder det indtil videre for et ”oplevelsesdilemma”. Vores undersøgelse skal i sidste ende danne grundlag for et oplevelsesdesign/produkt, som kan være med til at styrke et område i folkeskolen, hvor netop dette er på spil. Vi kender endnu ikke løsningen eller det færdige produkt, for først vil vi finde ud af, hvad vi mere præcist skal arbejde med. Derfor er vi nysgerrige på, hvad I tænker på af udfordringer, når det kommer til digitalitet i folkeskolens 2. - 6. klasse? Eventuel i samspil med kreativitet?  Vi håber, at I har lyst til at dele viden fra jeres egne erfaringer og praksis.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.080 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
782 andre er allerede tilmeldt