Uddannelsesvejledning
0   4

Brobygning og orienteringsaftener på youtube

Normalt vil elever og forældre tage rundt for at høre om ungdomsuddannelserne her i januar, da der er ansøgning 1, marts, men på grund af de høje smittetal holder Next Uddannelse i København nu møder over Youtube.

På Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside står, at uddannelserne skal holde informationsaftener og brobygning med mindre Styrelsen for Patientsikkerhed konkret har været inde og sige noget andet.

Unge over 15 år skal vise coronapas, når de kommer på besøg og skal bruge mundbind eller visir.

Next har seks gymnasier og over 30 erhvervsuddannelser i Storkøbenhavn og prøvede allerede sidste år at holde orienteringsmøder over Youtube.

Dengang fulgte over 10.000 unge med på de virtuelle møder.

Artiklen fortsætter under banneret

"Vi ved, hvor vigtigt det er for de uddannelsessøgende at få vejledning og opleve vores forskellige uddannelse. Derfor går vi igen i år live på Youtube fra vores uddannelser en række aftener i januar, hvor de unge og deres forældre vil få et indtryk af uddannelserne og kan chatte med vores vejledere", fortæller Ole Heinager, der er direktør for Next Uddannelse København i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at man også undersøger muligheden for at holde besøgsdage i mindre hold for unge i løbet af januar og februar.

I alt holder Next syv online-møder i januar.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
524 andre er allerede tilmeldt