Corona
0   5

Randers anbefaler test af elever i børnehaveklassen

Selvom det ikke er en officiel anbefaling fra myndighederne, har Randers Kommune valgt, at også elever i børnehaveklassen bør tilbydes to ugentlige test. Det skriver Randers Amtsavis. Anbefalingen kommer efter et møde, som skolechef Carsten Fredslund Andersen tirsdag formiddag holdt forud for genåbningen af skolerne med repræsentanter fra skolelederne, lærerne og pædagogerne. "Lærernes formand Leif Plauborg opfordrede på mødet alle skolelederne til at sætte sig sammen med tillidsrepræsentanterne og sammen med dem lægge en plan for, hvordan man bedst får en dagligdag til at fungere. Og det er en opfordring, vi bakker helt op om", siger skolechefen til avisen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
797 andre er allerede tilmeldt