Corona
0   7

Børnehaveklasseformand: Hvorfor skal vi gå på arbejde med børn, der ikke er testet?

Mens der anbefales to ugentlige test for alle andre elever, gælder det ikke for børnene i børnehaveklassen. Det bekymrer børnehaveklasseforeningens formand.

To ugentlige test for alle elever i 1. klasse og opefter. Sådan lyder de gældende anbefalinger for dagens genåbning af skolerne.

Dermed er der ikke nogen anbefaling om test af børnene i landets børnehaveklasser. Det bekymrer formand Børnehaveklasseforeningen Marianne Giannini.

"Vi synes det er underligt, at en hel personalegruppe skal gå på arbejde med børn, der ikke skal testes", siger hun til Ritzau.

Formand for Danmarks Lærerforening Gordon Ørskov Madsen bakker op og siger til Ritzau, at "alle klasser burde være omfattet".

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
797 andre er allerede tilmeldt