Håndværk og design
0   14

Nyrup: Håndens arbejde skal på linje med nobelpriser

"Vi skal have håndens arbejde op på samme hylde som de fysiske olympiader og de teoretiske nobelpriser", siger tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen i et interview i Avisen Danmark. Han er formand for Euroskills i Herning 2025, og han vil have prestigen tilbage til håndværkene. "Styrker vi de faglige uddannelser - genetablerer vi respekten for håndværksfagene - så vil flere unge få et bedre liv. Især de sårbare. Efter at have arbejdet med sårbare unge i 10 år er det min helt klare opfattelse, at fagligt arbejde flytter dem op i samfundets betydningshiearki", siger han.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.344 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
524 andre er allerede tilmeldt