Blog
0   10

Støt borgerforslag FT-09476

Abonner på nyt om Karsten Bräuner i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Kommission til afdækning af SRSF-regeringens folkeskolereform, KL's lockout af folkeskolelærerne og vedtagelsen af Lov nr. 409

Efter en forrygende første uge har tilgangen af støtte til Borgerforslag FT-09476 fladet ud, hvilket var forventeligt. Med de 5548 støttetilkendegivelser, der var på tidspunktet for nedenstående skærmprint taget i dag, er projektet foran sin 'statistiske' tidsplan, idet det er 42 procent flere støtter, end projektet skal hente hjem, set i forhold til en lineær tilslutningskurve opgjort over 14 dage. Og der er 166 dage tilbage til at nå op på de nødvendige 50.000 støtter.

Det er jo ikke sådan, at man bare stiller et borgerforslag og så sætter sig til at vente passivt på, at støtten tikker ind. Jeg har selvfølgelig lagt en strategi, som mine medstillere kommer med indspark til, og flere lærere har tilbudt assistance, hvis der bliver behov for det. Men indtil videre lader vi julen passere og vender så stærkt tilbage primo januar.

Til den tid kommer hjemmesiden www.borgerforslag2013.dk også for alvor i sving; den ligger p.t. lidt brak af samme strategiske grunde, men kommer tilbage, stol på det!

Når det er sagt, tør jeg godt løfte lidt på låget og oplyse, at der vil blive skrevet om projektet i dagspressen i løbet af det næste par uger. Lad det være en opfordring til alle om at være med til at løfte projektet i mål ved at skrive debatindlæg om sagen til den lokale, regionale og landsdækkende presse.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er mit håb, at lærerne vil udbrede budskabet om projektet indbyrdes og til familie og venner, når de mødes i juleferien. Husk: Det her drejer sig ikke kun om lærere, men om alle offentligt ansatte; en dimension, vi tager hul på straks i det nye år.

Lad også opfordringen lyde til de nye kolleger, der ikke var lærere i 2013; de må godt få at vide, hvad der skete dengang.

Til sidst: Hvis lærere, sygeplejersker, soso'er og de mange andre offentligt ansatte mener noget seriøst med, at de er presset i løn og på jobbet, så er det NU, de skal yde en - beskeden - indsats for at få den danske model på dagsordenen: Det kræver kun et klik!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
477 andre er allerede tilmeldt

Netværket Sosu-undervisere er for alle, som underviser på social- og sundhedsskoler eller har interesse for området. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
151 andre er allerede tilmeldt