Matematik udskoling
0   5

Vindere af Matematikkens Dag

Omkring 50 klasser sendte besvarelser ind til konkurrencen om at opfinde en tidsmåler på Matematikkens Dag, fortæller Danmarks Matematiklærerforening. Dagens tema var ”Forandringer”. I alt er der 9 vindere, der får præmier tilsendt.

Mange klasser arbejdede med at opfinde tidsmålere i løbet af dagen eller over længere tid, hvor de arbejdede med temaet.

Udskolingsvinderne er: Førsteplads til 7. årgang på Hendriksholm Skole i Rødovre, andenplads til Hvide Sande Skoles 7.-8. årgang og tredjepladsen til 8.v på Vigerslev Allés Skole i Valby.

Mellemtrinnets vindere er: Førstepladsen går til 5.b på Sct. Jørgens Skole i Roskilde, andenpladsen til 5.a på Nordregårdsskolen i Tårnby og tredjepladsen til 4.-6. årgang på Hvide Sande Skole.

Indskolingens vindere er: Førsteplads til 3. årgang på Langebjergskolen i Humlebæk, andenpladsen går til 3.u på Vigerslev Allés Skole i Valby og tredjepladsen til 2. klasse på Løsning Skole.

Artiklen fortsætter under banneret

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.316 andre er allerede tilmeldt