Debat

Skolebiblioteket skal tømmes inden jul!

Kommunernes Forening for Pædagogiske Læringscentres bestyrelse sender en opfordring om at give landets elever bøger med hjem inden nedlukningen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis dit barns taske er tung på tirsdag, er det fordi den er fyldt med vigtige bøger til julen. 

Corona lukker skolerne ned tirsdag d. 14. December 2021 og undervisningen for landets skolebørn overgår til at blive hjemmeundervisning. Men vi skal huske den fysiske bog. Bestyrelsen for KFPLC sender en stor opfordring til landets PLC-medarbejdere, lærere og ledere om at huske at fylde tasken op med skønne tegneserier, fantasi, fagbøger, børn og ungebøger til den forlængede juleferie. Børn skal læse af lyst og til lyst.

Bestyrelsen påpeger vigtigheden af at holde fast i den fysiske bog som et vigtigt lærings- og dannelses medie for børnene. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Vi ønsker alle børn og unge en god og læselig jul.