Debat
0   8

Skolebiblioteket skal tømmes inden jul!

Kommunernes Forening for Pædagogiske Læringscentres bestyrelse sender en opfordring om at give landets elever bøger med hjem inden nedlukningen.

Hvis dit barns taske er tung på tirsdag, er det fordi den er fyldt med vigtige bøger til julen. 

Corona lukker skolerne ned tirsdag d. 14. December 2021 og undervisningen for landets skolebørn overgår til at blive hjemmeundervisning. Men vi skal huske den fysiske bog. Bestyrelsen for KFPLC sender en stor opfordring til landets PLC-medarbejdere, lærere og ledere om at huske at fylde tasken op med skønne tegneserier, fantasi, fagbøger, børn og ungebøger til den forlængede juleferie. Børn skal læse af lyst og til lyst.

Artiklen fortsætter under banneret

Bestyrelsen påpeger vigtigheden af at holde fast i den fysiske bog som et vigtigt lærings- og dannelses medie for børnene. 

Vi ønsker alle børn og unge en god og læselig jul.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
781 andre er allerede tilmeldt