Blog
3   8

Brostrøm – ikke meget at grine af og alligevel

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Nu skal vi til det igen. – Coronapas, vacciner x 3 og/eller test, test, test + mundbind

Vi husker det nok alle sammen. Først demonstrerede sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm på et pressemøde, hvordan man tager mundbind på og af, siden proklamerede han at man nu roligt kunne smide sine bundbind væk … nu er de (måske) tilbage sammen med en række restriktioner.

Det hele skal dog først cleares med folketinget. Er der her flertal for de nye tiltag, så er restriktionerne snart igen hverdag.

Artiklen fortsætter under banneret

Kravet om  Coronapas kommer til at gælde – hvis forslagene i deres nuværende form vedtages – bl.a. for en række offentlige institutioner.

Jeg så i TV-Avisen en skoleder og en tillidsrepræsentant – fra vistnok en skole i Skanderborg – proklamere at fremover skal man lige forbi ledelsen med et grønt Coronapas en gang om ugen.

Jeg har dog ikke hørt noget om, at det skulle blive et obligatorisk krav for alle medarbejdere i samtlige skoler i hele landet – har du?

Tilbage til Brostrøm – jeg misunder ham ikke hans job. Derfor er det også en glæde at se, at han trods alt kan grine med af sig selv. Se bare her – ”Lars Hjortshøj fortæller om Søren Brostrøm” – indslaget er fra sidste år:


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
820 andre er allerede tilmeldt