Natur/teknologi
0   0

Indstil en naturfagslærer til Ørsted-medalje

Frem til 1. februar er det muligt at indstille en grundskolelærer fra naturfagsområdet til H. C. Ørsted-medaljen i bronze. En iderig og inspirerende lærer, der fremmer elevernes interesse for fagene. Kolleger, leder, elever og forældre kan indstille.

Hvis du kender en engageret og fagligt dygtig naturfagslærer, der på ekstraordinær vis formår at løfte elevernes faglige niveau og som måske får dem inspireret til at søge videre uddannelse på de naturfaglige og tekniske fag, så er det tid til at skrive en indstilling til Selskabet for Naturlærens Udbredelse (SNU).

Indstilling sendes til snu@naturvidenskab.net . Yderligere oplysninger kan fås hos formand for Fysik- og Kemilærerforeningen Erland Andersen på erland@naturfagskurser.dk

Med prisen følger et 25.000 kroners rejselegat til læreren og 25.000 kroner til skolen til et naturfagligt projekt.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.678 andre er allerede tilmeldt