Natur/teknologi
0   0

Søg penge til elev-aktiviteter hos Friluftsrådet

Tre puljer med penge er klar til ansøgninger frem til 15. februar 2022. Puljen om naturforståelse lægger vægt på projekter, der aktiverer børn og unge. Det kan være til hjælp til at anlægge en skolehave eller til nyt grej til naturfagene.

Ansøgninger kan være til projekter fra 20.000 til 100.000 kroner. Friluftsrådet ser på om projektet fremmer naturforståelsen hos en gruppe, om det indeholder læring og på om det har en langsigtet virkning med medfinansiering eller en plan for den fremtidige drift. Fremmer projektet biodiversiteten i lokalområdet, er fx et spørgsmål.

Puljerne hedder Naturforståelse, Sammen i naturen og Flere ud i naturen.

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere her


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.678 andre er allerede tilmeldt