Blog
0   3

Kommunalvalg 2021 – er folkeskolen et emne i valgkampen?

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det er den på Frederiksberg – hvad med i din kommune?

Hvis max. 24 elever i klasserne og 2 lærer-ordringer for at støtte både toppen og bunden lige er det du savner, så kan du være glad, hvis du altså bor på Frederiksberg. Både de konservative og socialdemokraterne på Frederiksberg bejler til borgmesterposten, og for at opnå vælgernes gunst forsøger de at matche eller overgå hinanden bl.a. på skoleområdet.

Se debatten i Deadline torsdag d.11.11. ca. 20 minutter inde i programmet: https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_283309

Artiklen fortsætter under banneret

Hvad med der hvor du bor – er folkeskolen også et emne i valgkampen i din kommune?

Jeg  bor selv i København – her er den største ambition på skoleområder for Socialdemokratiet at vende udviklingen, så stadig flere forældre søger folkeskolen fremfor de private skoler.

”Folkeskolen skal være det naturlige første valg for alle familier Selv om der har været en bevægelse fra private skoler til folkeskolen, så vælger for mange familier de private skoler. Derfor skal vi sikre, at vores fælles skole bliver så god, at ingen har lyst til at vælge den fra, og at vi derved understøtter, at endnu flere vælger folkeskolen.” https://lokalafdelinger.socialdemokratiet.dk/media/9457/valgprogram-s-koebenhavn-2022-2025.pdf

Tjaaa bum bum – hvordan de så vil gøre det, er stadig noget uvist …

Hånden på hjertet: Jeg har ikke selv været til et eneste vælgermøde. Jeg er dog afklaret – forudfattet? – mht. hvem jeg vil sætte kryds ved på tirsdag.

Måske du har overhørt en paneldebat et sted – måske du endda har ladet dig inspirere af tillidsmand Henrik Jørgensens spørgsmål (*)? I givet fald så del gerne din oplevelse med os andre i en kommentar nedenfor – har du andre tanker, holdninger eller blot lyst til at ytre dig ang. kommunalvalget er du også velkommen til det i en kommentar.

(*)https://www.folkeskolen.dk/1878834/kommunalvalgets-vigtigste-tema


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.569 andre er allerede tilmeldt