Debat
1   15

Ny betalingsmodel for Unilogin

Er det en joke fra STIL?

Kan det være rigtigt at Styrelsen for It og Læring prissætter en monopoliseret løsning på et EU-lovkrav så hårdt? Det her virker mere som en beskatning af digitale læringsmidler end det virker som en statslig hjælp til at overholde GDPR. For alle tjenesteudbydere betyder det en højere pris på produktet; en pris som den enkelte skole må betale. For de små tjenesteudbydere af digital læringsmidler er det en økonomisk forhindring, der blokerer for videreudvikling eller opstart af et (måske) innovativt bud på fremtidens digitale portaler. For økonomisk trængte skoler er det vel bare et incitament til at droppe portalerne og købe bøger samt toner til kopimaskinen.

Kilde: Ny betalingsmodel for Unilogin-tjenesteudbydere - Infrastruktur - Viden.stil.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.073 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
757 andre er allerede tilmeldt