Billedkunst
0   3

Gratis webinar om prøven i billedkunst

Sig nærmer tiden, hvor der for første gang skal afholdes afgangsprøver i valgfaget billedkunst. Hvis du er usikker på, hvordan det skal gribes an, er der hjælp at hente.

I denne måned afholder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet en række webinarer for lærere i fagene, hvor de nye prøvevejledninger præsenteres. 

Billedkunst kommer på dagsordenen fredag den 19. november klokken 15.00 til 15.30. Tilmelding er ikke nødvendig, og der er ingen begrænsning på antallet af deltagere. 

Har man ikke mulighed for at overvære webinaret live, skal man dog ikke fortvivle. Webinaret bliver optaget og vil på et senere tidspunkt blive offentligt tilgængeligt.

Se mere på Undervisningsministeriets hjemmeside, hvor du også finder de nyeste udgaver af prøvevejledningen og datoer for webinarer om afgangsprøver i folkeskolens andre fag.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.777 andre er allerede tilmeldt