Afgangsprøven nærmer sig. Undervisningsministeriet vil klæde lærere bedre på med et webinar.

Gratis webinar om prøven i billedkunst

Sig nærmer tiden, hvor der for første gang skal afholdes afgangsprøver i valgfaget billedkunst. Hvis du er usikker på, hvordan det skal gribes an, er der hjælp at hente.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I denne måned afholder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet en række webinarer for lærere i fagene, hvor de nye prøvevejledninger præsenteres. 

Billedkunst kommer på dagsordenen fredag den 19. november klokken 15.00 til 15.30. Tilmelding er ikke nødvendig, og der er ingen begrænsning på antallet af deltagere. 

Afgangsprøve i billedkunst: Hjælp til elevernes logbøger

Har man ikke mulighed for at overvære webinaret live, skal man dog ikke fortvivle. Webinaret bliver optaget og vil på et senere tidspunkt blive offentligt tilgængeligt.

Se mere på Undervisningsministeriets hjemmeside, hvor du også finder de nyeste udgaver af prøvevejledningen og datoer for webinarer om afgangsprøver i folkeskolens andre fag.

Læringskonsulent og forfatter om billedkunstprøven: Sænk skuldrene

 

Powered by Labrador CMS