Blog
0   8

Corona – revaccination

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Mens myndighederne gør en særlig indsat for at få endnu flere til at støtte op om vaccinationsprogrammet og tage imod tilbuddet om at blive vaccineret, så er tiden nu kommet til at blive revaccineret for os, der er allerede har fået to stik.

Jeg har netop fået mit tredje stik. Tidligere kunne jeg nøjes med at cykle til et test- og vaccinationscenter, Øksnehallen, tæt ved hovedbanegården her i København og i relativ fin afstand fra min bopæl. I mellemtiden er netop dette lukket og de fleste københavnere henvises til at tage ud på herrens mark – et industrikvarter – langt ude af Gammel Køge Landevej syd for København City.

Hvad gør man ikke for sin egen og andres sundheds skyld ...

Artiklen fortsætter under banneret

Til min store overraskelse var der stort set ingen kø til vaccination mens antallet af folk, der ville/skulle testes, var nærmest uendelig lang.

At smitten igen hærger kunne jeg selv opleve, da jeg i sidste uge en sen eftermiddag kom forbi en skole på det ydre Nørrebro, hvor flere elever, forældre og ansatte skulle testes grundet et aktuelt udbrud.

Hvad med dig, kære læser – et du vaccineret? Kender du nogen som ikke er? Hvorfor er du/de det ikke? Eller har du det ligesom mig, der siger JA TAK  også til revaccination?

Info ang. revaccination fra Statens Seruminstitut:

”Bliv revaccineret med et 3. stik, så snart du får tilbuddet

Smitten med COVID-19 stiger lige nu i samfundet, og i takt med at det er blevet koldere, og vi er mere indenfor, er der sket en opblussen i epidemien. Derfor er det ekstra vigtigt at blive vaccineret mod COVID-19. Hvis du er blevet inviteret til revaccination med et 3. stik, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du tager imod tilbuddet hurtigst muligt.

05 NOV 2021

Der tilbydes lige nu revaccination til alle der personer, der fik deres 2. stik i foråret frem til den 1. juni 2021. Er du i den gruppe, kan du forvente en invitation i din e-boks ca. 6 måneder og 2 uger efter dit 2. stik. Invitationerne bliver udsendt en gang ugentligt i starten af ugen, og der kan derfor gå lidt længere tid, inden invitationen er landet i din e-boks.”

https://www.sst.dk/da/Nyheder/2021/Bliv-revaccineret-med-et-tredje-stik-saa-snart-du-faar-tilbuddet


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
785 andre er allerede tilmeldt