Blog
1   4

Op på cyklerne!

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Brug dette materiale om Le Tour de France med start i København 2022. Det er også en konkurrence...

Kære fransklærere

Konkurrenceperioden for den kreative konkurrence Aux vélos, les élèves! er nu skudt i gang, og det gratis undervisningsmateriale, der er lavet til konkurrencen, er blevet gjort tilgængeligt. I finder undervisningsmaterialet her.

I kan læse mere regler og vilkår, forløb m.m. på hjemmesiden for konkurrencen, hvor I også finder lærervejledning, kopiark m.m. Undervisningsmaterialet er lige til at gå til med kort forberedelsestid, og der er masser af spændende opgaver og tekster, der kan opgives til en eventuel eksamen.

I løbet af de næste par uger vil konkurrencematerialet også blive gjort tilgængelig i en Meebook-version, således at de lærere, der bruger Meebook, nemt kan få adgang til materialet på den platform. Herudover vil der også inden for de næste uger komme en række ekstraopgaver, ligesom der vil komme en nærmere beskrivelse af præmierne.

Artiklen fortsætter under banneret

Konkurrenceperioden kører frem til d. 12. maj 2022, og vi håber, at mange af jer har lyst til at deltage med jeres elever. Vi glæder os til at modtage jeres bidrag.

Hvis I har spørgsmål til konkurrencen, er I meget velkomne til at henvende jer til projektkoordinator Søren Nørrelund-Madsen, tlf. 3533 1412 / snmadsen@hum.ku.dk

Med venlig hilsen på vegne af organisationerne bag konkurrencen.

Søren Nørrelund-Madsen

___________________________________________________________________________

 

Projektkoordinator | NCFF (Øst)

E-mail: snmadsen@hum.ku.dk Tlf.: +45 3533 1412

Københavns Universitet | Søndre Campus, 23.4.36

Emil Holms Kanal 4 | 2300 København S

 

#NCFF #FremMedSprog

Tilmeld dig NCFF’s nyhedsbrev

www.facebook.com/NCFF.dk

www.ncff.dk

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.018 andre er allerede tilmeldt