Blog
2   10

Ingen skal stemples som ikke - uddannelsesparat. UPV'en ændres.

Abonner på nyt om Folkeskolens håndværk og design-rådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Med den nye politiske aftale er det besluttet at UPV'en skal ændres. Tak for det!

FOTO: lavet i Canva.com

 

Til min glæde opdager jeg ved dagens læsning her på folkeskolen.dk, at rygterne om at ændre testsytemet i folkeskolen endelig taler sandt. Ædringerne er endelig en realitet. Undskyld mit sprog, men det har edder mame taget mange år, at nå hertil!

Jeg håber sådan, at det nye testsystem lover hvad det holder..

Artiklen fortsætter under banneret

 

Uddannelsesparathedsvurderingen ændres også

Som underviser i valgfag i udskolingen er jeg virkelig glad for, at den nye politiske aftale også indebærer en ændring af den noget formålsløse uddannelsesparathedsvurdering. Jeg har desværre ikke nærlæst hvori ændringerne ligger, men jeg håber virkelig, at beslutningstagere tager højde for, at det er unge mennesker med hele fremtiden foran sig, som vurderes. En fremtid der kan synke i grus, hvis man vurderes og stemples som uegnet. 

For vi er altid egnet til noget. Og med den rette hjælp og fælles hjælp, med alle lærere omkring de unge, kan vi faktisk finde ud af hvad det noget er for noget. 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.333 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
519 andre er allerede tilmeldt