Natur/teknologi
0   5

Bog om altings begyndelse

Hvad var der før universet? Hvor stor er uendeligheden? Og hvordan sker opbygningen af dyr og mennesker? Det handler bogen ”En meget kort historie om næsten alt” blandt andet om. Og den handler også om noget af alt det, som videnskabsfolk endnu ikke ved meget om.

Opskriften på et univers er tegnet og kort forklaret med big bang, tegninger og tekster. Der er afsnit om kemi, fossiler, rummet og målinger om jordens alder og vægt. Arterne dukker op med en tidslinje, ligesom tekster fortæller om alt det, videnskabsfolkene troede, tog fejl om og havde ret i. Og alt det, vi endnu ikke ved.

Og den kommer også omkring det periodiske system, vulkaner, planeter og trilobitter. Dyrs og menneskers udvikling, vind og vejr - og så uendeligt meget andet.

Det er forfatteren Bill Bryson, der har skrevet bogen. Den udkom først for en del år siden, men foreligger nu i 2. oplag med nye tegninger fra fire illustratorer.

Bogen er med tekster og illustrationer gjort tilgængelig for yngre læsere. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.696 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
781 andre er allerede tilmeldt