Debat
0   9

Vil du være med til at hjælpe minoritetsbørn og -unge med at træne dansk online?

Røde Kors søger frivillige til Sprogland Junior

På Sprogland Junior kan du ved at bruge en halv time hver uge støtte børn og unge i alderen 9-15 år med at blive bedre til dansk. Alt efter det specifikke behov kan det for eksempel være sprogtræning i ”hverdagsdansk” eller hjælp til lektierne. Sprogland Junior er et nyt tilbud hos Røde Kors, hvor formålet er at give minoritetsbørn og -unge bedre muligheder for at deltage i fællesskaber. Som frivillig kan du derfor være med til at præge udviklingen og bruge din baggrund som pensioneret lærer. Når du har samtaler med et barn eller en ung sidder i hver for sig og taler sammen via video. Du skal derfor ikke møde op et bestemt sted, og du bestemmer selv, hvor ofte du kan hjælpe. Vi ser dog helst, at du som minimum kan afsætte en halv time hver uge. Du kan bruge din computer, tablet eller telefon, og du behøver ikke installere besværlige programmer for at være frivillig.  Hvordan bliver jeg frivillig? Send en mail til sproglandjunior@rodekors.dk og skriv et par ord om dig selv samt din motivation for at blive frivillig sprogtræner.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
785 andre er allerede tilmeldt

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
968 andre er allerede tilmeldt