Naturfag
0   1

Indstil en naturfagslærer til pris

Inden længe uddeler Novo Nordisk Fonden fire priser til naturfagslærere. Skoleledere og kolleger kan indstilles nu.

Novo Nordisk Fonden uddeler fire priser til naturfagslærere i april 2022.

Skoleledere og kolleger kan indstille frem til 26. november.

De to priser er til en natur/teknologi-lærer både øst for Storebælt og vest for Storebælt - lærere fra indskoling og mellemtrin.

De to andre priser er til lærere, der underviser i udskolingen i et eller flere af fagene biologi, geografi, fysik/kemi og matematik.

Artiklen fortsætter under banneret

Også her er der priser til både øst og vest for Storebælt. Priserne er hver på 250.000 kroner - heraf er de 50.000 kroner en personlig hæderspris, mens de 200.000 kroner går til skolen til udvikling af den naturfaglige undervisning.

novonordiskfonden.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.677 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.296 andre er allerede tilmeldt