Blog
0   3

Blod på tanden

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Når man lige pludselig bliver kontaktet af en tidligere forsker fra Norge, får man jo helt lyst til at blogge igen.

Der er flere der har spurgt mig, hvorfor jeg gider at være så aktiv med mit fagområde:  specialpædagogikken. Jeg er blogger på folkeskolen.dk, skriver artikler på linked-inn og har en Facebook side om specialpædagogik. 

Det skyldes simpelthen at jeg ikke kan lade være. Interesse og at jeg er glad for mit fag. Jeg syntes selv da jeg var spritny lærer, at jeg havde mine problemer med at få dagligdagen til at fungere. Røg tit i situationer, jeg ikke kunne håndtere hensigtsmæssigt. Der kunne jeg godt have brugt nogen fif til, hvordan dagen i en specialklasse kunne være tilrettelagt.  

Artiklen fortsætter under banneret

Så jeg skriver artikler her fra et felt jeg har beskæftiget mig med mange år, så de erfaringer jeg har kan komme videre.  

Det hjælper jo så rigtig meget, at der pludselig en dag dropper en mail ind til mig fra Norge. Det viser sig så det er ophavsmanden til SMTTE modellen, der har læst min artikel om samme. Han var i Danmark for en del år siden, og præsentere modellen. Og han er nu 80 år, men følger stadig med. Han har sendt mig denne artikel som handler om SMTTE modellen i specialpædagogikken.  

Så får jeg jo lyst til at fortsætte min vidensdeling.  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.562 andre er allerede tilmeldt