Blog
0   13

Spændende initiativ!

Abonner på nyt om Tyskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Goethe Instituttet i København planlægger i øjeblikket fælles Tysklærerdage for lærere i Danmark, Finland, Sverige og Norge. Konferencen vil være online fra 19.-20. november. En oplagt mulighed for at danne et netværk mellem tysklærere i Norden.

Goethe Instituttets mål er at netværke alle interesserede tysklærere gennem en spændende online konference. 

Programmet løber af stablen fredag den 19. og lørdag den 20. november 2021.

Konferencen starter fredag den 19. november klokken 14 – 21. og fortsættes lørdag 9 - 15.

Af programpunkterne kan nævnes:

Artiklen fortsætter under banneret

Kulturformidling af det tyske sprog, E-læring, E-twinning, teaterværksted, musiske eventyr, testbaseret læring - hvad er det, hvordan fungerer det, og hvordan kan det bruges i sprogundervisningen? Der afsluttes med direkte live koncert fra München, hvor sanger og sangskriver Ami Warning giver en 30-minutters live-koncert sammen med sit band.

Komplet beskrivelse og tilmelding kan ske via dette link: https://www.goethe.de/ins/dk/de/spr/unt/ver/kal.cfm?fuseaction=events.detail&event_id=22271682


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.020 andre er allerede tilmeldt