Billedkunst
0   4

Gratis tegnekursus for undervisere

Billedskolen Horsens tilbyder 30 undervisere at kickstarte deres idérigdom og visuelle kreativitet på kurset 'Bliv ambassadør for tegningen i fremtidens folkeskole'.

Billedskolen Horsens vil gerne igen i år uddanne tegneambassadører, som kommer på gratis kursus og får redskaber til at bringe grundteknisk tegning ind i deres undervisning. Man behøver ikke at selv at være udøvende tegner for at komme i betragtning til kurset, men man forpligter sig til at undervise mindst 100 elever i grundtegning hvert år i de tre år, efter man har været på kurset. Derudover skal man have mulighed for at deltage i undervisningen på Næstved-egnen den 18. november klokken 10.30-16.30, 27. januar klokken 16-18 og 21. april 2022 klokken 16 -18.

"Billedskolen Horsens betragter tegning som et visualiseringsværktøj på linje med tale- og skriftsprog og har 21 års erfaring med opbygning af den kreative proces og den læring, der følger med at bruge hænderne og hjernen på en anderledes måde. Tegneglæden står i centrum - uanset om tegning benyttes til at opnå visual literacy: evnen til at læse, fortolke og udtrykke sig gennem billeder, eller som forberedelse til en karriere inden for det kreative felt", skriver skolen på sin facebookside.  

Kurset er en gentagelse af tilsvarende kurser afholdt i 2019 og 2020. Det foregår dels på Rønnebæksholm i Næstved, dels ved to online sessions. Der er 30 pladser. Tilmeldingsfristen er 1. november, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.772 andre er allerede tilmeldt