Debat
0   0

Hjælpe til bacheloropgave i kristendomskundskab

Fokusgruppeinterview af elever om deres motivation i kristendomskundskab.

Jeg er i øjeblikket i gang med at indsamle empiri til mit bachelorprojekt i kristendomskundskab. I den forbindelse søger jeg elever fra folkeskolen(udskolingen), der vil deltage i et fokusgruppeinterview, hvor emnet er eleverens motivation i kristendomskundskab. Da jeg oplever, at mange elever mangler motivation i kristendomskundskabsfaget, ønsker jeg igennem bacheloropgaven at belyse, hvordan elevernes motivation i kristendomskundskab kan øges, set ud fra elevernes egen livsverden.

Derfor har jeg brug for 6 elever fra udskolingen. Eleverne vil blive interviewet i to grupper af tre elever. Hvert interview vil strække sig fra 30-45 minutter, afhængigt af elevernes deltagelse, ialt en dobbeltlektion.

Da det er et krav om relevant empiri i bacheloropgaven, vil jeg derfor sætte pris på hjælp til at skabe kontakt til en kristendomskundskabslærer på jeres skole, så jeg kan indsamle egen empiri til min bacheloropgave.

Jeg er villig til køre langt for at indsamle empiri, og vil derfor se positivt på enhver henvendelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg håber derfor, at en Kristendomslærer vil se positivt på mit opslag og hjælpe mig, så jeg kan indsamle relevant empiri fra folkeskolen. Alternativt, at du vil videregive dette opslag til en Kristendomskundskabslærer, som kunne være interesseret i at hjælpe. På forhånd tak for hjælpen.

Jeg kan kontaktes på ba@kbekker.dk

Med venlig hilsen

 

Kristian Bekker


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.113 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
460 andre er allerede tilmeldt