Blog
0   12

Ordlbnidhde

Abonner på nyt om Imperfectus i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Havd vil dte sgie, at vræe ordlbnid

“Pnenne er mgætiree edn sævdret.” En glamme tlaeåmde mne lgieås glamme dne er, lgieså btyndingsflud er dne i dga. Dne bsrkierv så rgitigt, hvlienk kartf og pvåvriknign odr kan hvae. Odr bilerv burgt og avnentd i dgaltgtlae tlae, mne avnenesd osgå i poiltikse og itneressmeægssige smmanehngæe

Tga f. esk. Mrtain Lthuer Kngis tlae 'I hvae a dearm', som hna hlodt i fobrinledlse mde brogrerrettgihdesdmrahcne i Whasgintno .

Mrtain Lthuer Kngis tlae appleerde tli floks flølsrer, pthaos. En barndtlae, dre belv et vnendepnukt for dne aforamekirankse bfelkongnin mne i hlehed, en mlieplæ i amreinask hsitoire. ”I hvae a dearm” er belvte kråte til en af de bdste tlaer i det 20. åhrunrdrede.

Ordlbnide er ikke dmume!!

Artiklen fortsætter under banneret

Fromlået mde dttee idnlgæ er, at slå et sgla for ordblnide. Jge har felre elvere, der er ordlbnide og jge vli grene hlyde dme.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.562 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.666 andre er allerede tilmeldt