Natur/teknologi
0   0

Bliv klogere på gyvel og grævlinger

Naturen er i krise, og tusindvis af planter og dyr mangler levesteder i Danmark. Friluftsrådet og Miljøministeriet vil engagere skolerne i kampen for mere vild natur. Derfor har de oprettet et nyt site, hvor man kan finde gratis undervisningsmaterialer om vild natur målrettet 0.-9. klasse. Over 280 skoler, ungdomsuddannelser og læreruddannelser er med i netværket Grøn Skole hos Friluftsrådet, og samtidig deltager 92 kommuner i Miljøministeriets kommunekonkurrence om at blive landets vildeste. På sitet kan eleverne se, hvordan de kan støtte deres kommunes målsætning om at blive mere vild, og blive klogere på alt fra grævlinger til dansk marinbiologi.

Læs mere på: groenskole.dk/dkvild

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.648 andre er allerede tilmeldt