Blog
0   10

Har hovedforeningen din rigtige mailadresse ?

Abonner på nyt om Fraktion 4 - pensionisterne i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Nyt fra det ekstraordinære årsmøde for fraktion 4

Har hovedforeningen din rigtige mailadresse?

 

Artiklen fortsætter under banneret

Nyt fra det ekstraordinære årsmøde for fraktion 4.

 

.Efter at have afholdt årsmøde på nettet var det dejligt igen at kunne mødes med repræsentanter fra hele landet. Mødet blev åbnet af vores hovedstyrelsesmedlem Jørn Kokkendorff, der fortalte om hovedstyrelsesarbejdet, og hvad der er sket med de temaer, vi på de forrige årsmøde vedtog at arbejde videre med:

 

Foreningens hjemmeside er blevet opgraderet, så det er lettere at finde emner, der vedkommer fraktion 4.

 

OBS:

Fra januar 2022 er alle medlemmer af foreningen, der er over 60 år, også medlemmer af Faglige Seniorer; nyheder herfra sendes ud over mail.

 

Fremover vil fraktion 4 medlemmer også over mail modtage 2 årlige nyhedsbreve samt indbydelser til pensionistkurser. Det er derfor vigtigt, at I går ind på foreningens hjemmeside under  ”MIN SIDE” og kontrollerer jeres mailadresse.

 

Eftermiddagens andet punkt stod foreningens formand Gordon Ørskov Madsen for. Vi fik en grundig orientering om, hvad der sker i hovedforeningen på nuværende tidspunkt og hvilke forhandlinger, man er i gang med i forbindelse med ændringer i folkeskolen. Det var dejligt at høre om optimistiske tegn i forhandlingsfællesskaberne.

 

Dagens sidste punkt handlede om fastholdelse af medlemmer; her blev der udvekslet erfaringer, som der kan arbejdes videre med.

 

Og så blev der tid til en sejltur på Furesøen.

 

Torsdag formiddag blev brugt til opfølgende gruppearbejde om det decentrale pensionistarbejde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
793 andre er allerede tilmeldt