Debat

Mød Louise Klinge i Deadline på DR 2 i aften.

Efter at Louise Klinge m.fl. har været ude og plædere for ”den skældud fri skole” har debatten kørt også her på Folkeskolen.dk.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mød hende i aften – fredag d. 1.10.2021 – i deadline på DR 2 kl. 22.30. Eller find udsendelsen efterfølgende i DR´s arkiv.

Beskrivelse fra DR´s programoversigt:

”Forskere taler nu om skældudfri skoler, for børn lærer intet af at blive skældt ud, lyder det. Udsagnet kan nok give mange voksne dårlig samvittighed, mens andre mener, at det i virkeligheden er den sidste rest af autoritet, moderne pædagogik vrister ud af hænderne på skolelærere og forældre. Debat med skoleforsker Louise Klinge og børnepsykolog John Halse. Vært: Niels Krause-Kjær”

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

https://www.dr.dk/drtv/tv-guide?channel_group=all

Illutrationen øverst er ikke et mislykket forsøg på at tegne Louise Klinge, men en understregning af at folkeskolen ofte er genstand for megen debat og kritik – ofte af kloge Åger udenfor skolen.

Personlig kommentar. Uafhængig af den aktuelle debat og debatbog om skældud, har jeg for nogle år siden haft glæden af at møde Louise Klinge. Hun holdt et spændende og kompetent foredrag på min skole – om "Lærerens relationskompentence" med afsæt i hendes bog med samme tittel fra forlaget Dafolo.

Powered by Labrador CMS