Debat
7   4

Mød Louise Klinge i Deadline på DR 2 i aften.

Efter at Louise Klinge m.fl. har været ude og plædere for ”den skældud fri skole” har debatten kørt også her på Folkeskolen.dk.

Mød hende i aften – fredag d. 1.10.2021 – i deadline på DR 2 kl. 22.30. Eller find udsendelsen efterfølgende i DR´s arkiv.

Beskrivelse fra DR´s programoversigt:

Artiklen fortsætter under banneret

”Forskere taler nu om skældudfri skoler, for børn lærer intet af at blive skældt ud, lyder det. Udsagnet kan nok give mange voksne dårlig samvittighed, mens andre mener, at det i virkeligheden er den sidste rest af autoritet, moderne pædagogik vrister ud af hænderne på skolelærere og forældre. Debat med skoleforsker Louise Klinge og børnepsykolog John Halse. Vært: Niels Krause-Kjær”

https://www.dr.dk/drtv/tv-guide?channel_group=all

Illutrationen øverst er ikke et mislykket forsøg på at tegne Louise Klinge, men en understregning af at folkeskolen ofte er genstand for megen debat og kritik – ofte af kloge Åger udenfor skolen.

Personlig kommentar. Uafhængig af den aktuelle debat og debatbog om skældud, har jeg for nogle år siden haft glæden af at møde Louise Klinge. Hun holdt et spændende og kompetent foredrag på min skole – om "Lærerens relationskompentence" med afsæt i hendes bog med samme tittel fra forlaget Dafolo.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ