Billedkunst
0   1

Se vinderfilmene: Elever gik Animok på animationsfestival

Hvert år kan skoleelever fra hele landet deltage i animationskonkurrencen, som er en del af skoleprogrammet Animok ved Viborg Animationsfestival. Lige nu løber festivalen af stablen for 10. gang, og i går blev vinderne af elevkonkurrencen udpeget. I 5.-7.-klassekategorien vandt Viborg Nordre Skole med 'Holgers grønne misson', og nr. 2 blev Overlund Skole: 'Hvorfor har giraffen en lang hals?'. 3.-4.-klassevinder blev Hald Ege Klub: 'Rejne' og nr. 2 Hald Ege friskole: 'Enden på regnbuen'.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.727 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.592 andre er allerede tilmeldt