Lærer til lærer
10   3

straffeattest og ansættelse

Plettet straffeattest

Hej kærer kollagerer

Jeg skriver angående et spørgsmål om ansættelse, som jeg håber nogen af jer kan hjælpe mig med at få svar på.  Jeg har en plet på min straffeattest (butikstyveri), som jo både står på min offentlige og private straffeattest. Jeg var ude og handle, hvor jeg modtog et opkald, som gjorder jeg løb ud af butikken, uden at tænke på jeg stadig havde varer i hænderne. Opkaldet var fra min hundepasser, som sagde min hund var væk, derfor panikkede jeg og løb. Jeg blev afmeldt og har betalt bøden.  Jeg er nyuddannet, og har lige afsluttet et barselsvikariet. Jeg har fået et nyt job på en privatskole, og de har heldigvis sagt, at det ikke har betydning for min ansættelse hos dem, men jeg kommer jo nok til at skulle finde et andet job på et tidspunkt, pga flytning. Så mit spørgsmål lyder, er det totalt umuligt at få et job, når ens straffeattest har en plet?   

Jeg ville være rigtigt ærgerlig over, at mit liv og karriere skal ødelægges på den måde, særligt fordi jeg aldrig havde intentionen om at stjæle. Håber i kan hjælpe. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
460 andre er allerede tilmeldt