Blog
3   7

De 9 h er

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det er ikke fordi det er nyt med de 9 h er i specialpædagogikken. Men har taget den op af hatten igen til morgenens undervisning.

Vi skal igang med at lave stop motion i min specialklasse fredag. Det er helt nyt for dem at arbejde med. Så det er vigtigt med en rammesætning, så det ikke havner i kaos og konflikt. Det er ikke fordi den er ny. Men de 9 h´er kan komme til hjælp her, når jeg skal rammesætte det i morgen. Det er vigtigt at skabe tryghed og rammer, når vi arbejder med en forholdsvis løs struktur, som det er med et nyt teknisk element, og en kreativ proces. De 9 h´er er her: #adhd #specialeducation #aarhus De 9 h'er: Hvad skal jeg lave? Hvorfor skal jeg lave det? Hvordan skal jeg lave det? Hvor meget skal jeg lave? Hvor længe skal jeg lave det? Hvornår skal jeg lave det? Hvor skal jeg lave det? Hvem skal jeg lave det sammen med?

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.519 andre er allerede tilmeldt