Blog
0   6

Fremtidens franskundervisning

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Indbydelse til årets 'Journée pédagogique' d. 5. november.

 

Til årets Journée pédagogique tilbyder vi jer et kursusprogram, som vil kunne hjælpe jer med at løfte og gennemføre den udfordring, som møder jer i form af den digitale omstilling på det pædagogiske plan. 

Kom og hør om digitale redskaber og materialer, som kan udgøre nogle fremragende løftestænger og autentiske inspirationskilder til udformningen af jeres fremtidige undervisningsscenarier. Formålet med de aktiviteter, som vil blive præsenteret i løbet af kursets workshops, er at give jer inspiration til nye pædagogiske tiltag, som vil hjælpe jer med at føle jer mere hjemme og selvkørende i jeres undervisning.

Alle workshops gennemføres på fransk.

Artiklen fortsætter under banneret

institutfrancais.dk/da/arrangementer/journee-pedagogique-des-professeurs-de-francais


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.019 andre er allerede tilmeldt