Debat
1   5

Det radikale bagland siger nej til at skære i dagpengene for nyuddannede

Regeringens forslag stemmes med al sandsynlighed alligevel igennem i folketinget

På det netop overståede landsmøde i Radikale Venstre blev det vedtaget at fravige partiets hidtidige holdning til regeringens forslag om at skære i dagpengene for ledige nyuddannede.  

Jeg er dog i tvivl om hvorvidt folketingsgruppen er forpligtet til at følge landsmødets beslutning, men mon ikke de gør det? Umiddelbart ser det dog ud til at Socialdemokraterne/regeringen/ Mette Frederiksen har flertal for forslaget i folketinget.

”Nej til nedskæring på dimittendsats for nyuddannede. Radikale Venstre er imod at skære i dagpengesatsen for nyuddannede. Radikale Venstre ønsker i stedet et større fokus på at gøre de studerende mere klar på jobsøgningsprocessen efter endt uddannelse.”

www.radikale.dk/media/1umgvtwq/vedtagne-resolutioner-radikale-venstres-landsmøde-19-september-2021.pdf

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
461 andre er allerede tilmeldt