Blog
0   9

Influenzasæson – bliv hjemme hvis du er syg.

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Ikke kun for din egen skyld men også for dine kollegers og elevers skyld.

Vi kender det nok alle sammen. Man er lidt sløj, går tidligt i seng og håber det er bedre i morgen. En sygemelding fra en lærer er ikke uden omkostninger. Man skal vikardækkes, eleverne ter sig åndsvage, hvilket også påvirker de andres læreres lektioner, der skal skrives vikarsedler – og kan de forstås af de ofte ikke-uddannede vikarer? Og hvad nu hvis vikaren alligevel bruger alle timerne på film og fri leg?

Mange lærere vælger derfor at tage på arbejde også selvom de er lidt svækkede og  småsnottede. Så længe det synes nogenlunde under kontrol og på eget ansvar, går det jo nok. Ikke i år!

Artiklen fortsætter under banneret

Sundhedseksperter advarer om en heftig influenza-sæson i år, da vores immunforsvar er blevet sløvet ved ikke at have været inficeret i meget lang tid pga. nedlukning og diverse corona-restriktioner. Anbefalingen er derfor at blive hjemme, når man er syg – både for sin egen og andres skyld.

Er uheldet ude, og du er lænket til sengen – eller har du bare lyst til lidt god satirisk underholdning – hermed en anbefaling.

”Heino – what you did last summer”. Første show efter corona-nedlukningen. Det kan  ses. Alle medvirkerne – optrædende såvel som tilskuere – synes tydeligt bagud mht. de sociale kompetencer eller også er de bare fra Falster ...

God fornøjelse – og evt. god bedring.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
810 andre er allerede tilmeldt