Skønlitteratur
0   11

Boguge med gratis bøger til børn

30.000 eksemplarer af børnebogen 'Geminiforbandelsen – en episk fortælling om tis og trolddom' er sendt ud til de danske boghandler. Bøgerne bliver delt gratis ud fra den 25. september til den 2. oktober til børn mellem 9 og 12 år.

"Vi forærer denne bog til børnene for at stimulere lysten til at læse bøger af papir. Børn bruger elektroniske medier dagen lang, men de skal også blive fortrolige med fysiske bøger og den fordybelse og ro, det giver at læse stille og roligt fra venstre mod højre i en spændende bog", siger Lone Haagerup, formand for Boghandlerforeningen og selv boghandler i Nibe, i en pressemeddelelse.

Det er tredje gang, at Boghandlerforeningen markerer Verdens Bogdag med en fejring i en hel uge, og det forlyder fra foreningen, at flere lærere allerede har lavet aftaler med deres lokale boghandel om at komme på besøg med klasser og hente en bog.

'Geminiforbandelsen' er skrevet af Kim Ace og udkom på Forlaget Carlsen i april. Første oplag er næsten udsolgt, og i oktober er næste bog i serien klar. Kim Ace er sanger og skuespiller og har spillet med i et utal af musicals på flere forskellige danske teatre. 'Geminiforbandelsen' er hans debut som forfatter og er skrevet under coronanedlukningen.

"Bogens hovedtema er venskabet mellem to meget forskellige drenge. Bogen handler også om den følelse mange kender, nemlig at opleve sig selv mere udenfor fællesskabet, end man i virkeligheden er. Historien er både uhyggelig og sjov, og så har hovedkarakteren et sengevæderproblem, fordi det er en almindelig lidelse for mange", fortæller Kim Ace.

Artiklen fortsætter under banneret

'Geminiforbandelsen' udleveres gratis til børn mellem 9-12 år, som møder op hos en boghandler i Verdensbogugen den 25. september-2.oktober. På Saxo.com og Bog-ide.dk kan bogen gratis downloades som lydbog og e-bog i samme periode. Verdensbogugen er sponsoreret af Forlaget Carlsen, Clemens Trykkeri, DBK og Boghandlerforeningen. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.708 andre er allerede tilmeldt