Fysik/kemi
0   2

Temadag om kvantemekanik

Grundskole- og gymnasielærere inviteres til temadag 12. november om kvantemekanik – før, nu og i fremtiden – på Niels Bohr Instituttet. En tilbagevendende begivenhed, hvor naturfagslærere kan møde forskere fx Bohrs barnebarn og oldebarn.

Der er præsentation af Ungdomslaboratoriet, hvor elever kan komme på besøg og arbejde med fysikken, historien om kvantemekanikken fortalt af professor emeritus Helge Stjernholm Kragh.

Lektor Emil Bjerrum-Bohr fortæller om tyngdebølger og sorte huller, mens lektor Heloisa Nunes Bordallo vil fortælle om neutroner.

Der er plads til 70 folkeskolelærere og 70 gymnasielærere.

 

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere her


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.651 andre er allerede tilmeldt