Undervisningsmiljø
0   6

Aarhusskole nomineret til Undervisningsmiljøprisen

Skovvangsskolen har på trods af corona-hjemsendelser holdt fast i ugentlige elevsamtaler, og dermed hele tiden haft en finger på pulsen i forhold til den enkelte elevs trivsel.

Skovvangsskolen nomineres til Undervisningsmiljøprisen for deres systematiske indsats med at afholde elevsamtaler på tværs af 0.-9. klassetrin med afsæt i et growth mindset, skriver Dansk Center for Undervisningsmiljø i en pressemeddelelse.

Centeret har lagt vægt på, at de systematiske samtaler giver medarbejderne en enestående indsigt i elevernes perspektiv og et godt afsæt for at understøtte elevens personlige, sociale og faglige udvikling, og at Skovvangsskolen viser, hvordan systematisk brug af elevsamtaler kan sikre, at elevernes perspektiver og oplevelser er i fokus i situationer med fjernundervisning.

Artiklen fortsætter under banneret

Udover Skovvangskolen er Himmerlandscentrets Idrætsefterskole og Høje-Taastrup Gymnasium nomineret til prisen, som udover æren og et diplom, består af en kontant belønning på 100.000 kroner til den vindende skole.

Vinderen afsløres mandag den 27. september, hvor børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil vil overrække prisen.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ