Blog
0   10

Aux vélos, les élèves !

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Læs om og tilmeld dine franskelever til NCFF's nye sprogkonkurrence i grundskolen

Aux vélos, les élèves!

Startskuddet på NCFF's nye sprogkonkurrence for franskelever i grundskolen lyder til november.

 

Cykelkultur, bæredygtighed og Tour de France

Artiklen fortsætter under banneret

Konkurrencen Aux vélos, les élèves! sætter fokus på temaerne dansk cykelkultur, bæredygtighed og Tour de France i anledning af, at de tre første etaper i verdens største cykelløb vil blive kørt på danske landeveje til næste år.  

Konkurrenceperioden løber fra 1. november til 12. maj, og der udarbejdes spændende undervisningsmaterialer til konkurrencen, der med minimal forberedelsestid er lige til at bruge i franskundervisningen. Deltagelse er gratis, og der er attraktive præmier til vinderne.

Fransklærere i grundskolen kan allerede nu forhåndstilmelde eleverne. Den foreløbige tilmelding er ikke bindende. Den endelige tilmelding sker først, når I indsender jeres bidrag til konkurrencen.

Aux vélos, les élèves! er udviklet af NCFF i samarbejde med Institut français du Danemark, Sproglærerforeningen og Fransklærerforeningen. Fire erfarne grundskolelærere i fransk har udarbejdet undervisningsmaterialet, som uploades på hjemmesiden i forbindelse med konkurrencestarten. 

Læs mere på: ncff.dk/aktuelt/nyheder/nyhed/artikel/aux-velos-les-eleves/


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
993 andre er allerede tilmeldt