Blog
1   15

Så er der fuld fart på tilmeldingerne til Nordisk Matematikkonkurrence 2021-22

Abonner på nyt om Matematiklærerforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvis du er så heldig at undervise en 8.klasse i matematik i dette skoleår, så har du den uimodståelige chance for at deltage i Nordisk Matematikkonkurrence!

dkmat.dk kan du tilmelde din klasse til Nordisk Matematikkonkurrence 2021-22. Konkurrencen er for elever i 8. klasse, og hvad får I så adgang til?

  • Du får tilsendt problemsløsningsopgaver, som skal løses af eleverne (ingen lærer-hjælp her = ingen forberedelse for dig)
  • Løsningsforslagene skal diskuteres i klassen, og klassen skal blive enige om, hvilke du skal sende ind på mail - husk at det skal fremgå, hvem der er afsender (skole og klasse)
  • Der kommer to sæt opgaver (november 2021 og januar 2022). Derefter udløses spændingen.....semifinaledeltagerne findes....

'Ses' vi mon?

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.296 andre er allerede tilmeldt