Corona
0   3

Vollsmoses skole corona-lukkes fra onsdag morgen

Vollsmose Sogn i Odense og dermed Odinskolen lukker nu på grund af højt corona-smittetal. De seneste syv dage er over 100 borgere i sognet konstateret smittet, og derfor indtræder den automatiske lukning. Især bliver mange unge testet positive for corona.

Sognet er med sine godt 10.000 indbyggere det hidtil største, som er lukket ned her efter sommerferien, hvor smittetallene er steget, skriver Politiken i dag. Saltum Skole i Nordjylland lukkede ned fra i dag.

En forklaring på det høje smittetal er, at kun en lav andel af beboerne i Vollsmose har taget imod indbydelsen til vaccine. Ifølge avisen er det på landsplan næsten 80 procent af de inviterede, der er færdigvaccineret, mens det i Vollsmose kun er omkring 50 procent.

Artiklen fortsætter under banneret

Odenses borgmester har løbende opfordret borgerne til at lade sig teste, men det er endnu ikke lykkedes at få vaccinationsprocenten højere op. To af tre beboere i Vollsmose har anden etnisk baggrund end dansk.

Odinskolen, SFO'er, klubtilbud og UngOdense er lukket fra onsdag morgen.

Odinskolen er netop åbnet her efter sommerferien efter sammenlægning af Abildgårdskolen og H.C. Andersen Skolen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ